Als de accountant een accountantsverklaring afgeeft, verklaart hij of een jaarrekening een getrouw beeld geeft van de financiële situatie van de onderneming of instelling.

Samenstellen en controle

Wij kunnen u van dienst zijn bij alle administratieve handelingen die vooraf gaan aan zo'n goedgekeurde jaarrekening. Ook kunnen wij verklaringen afgeven in verband met de Wet Keten­aansprakelijkheid (ook voor bijvoorbeeld ZZP-ers)


Startersbegeleiding

Binnen ons kantoor is specifieke expertise aanwezig voor startende ondernemers.
Startende ondernemers worden bij ons altijd begeleid door een ervaren accountant.
Wij beschikken over uitgebreide kennis op het gebied van ondernemingsplannen, investeringsbegrotingen, financieringsbegrotingen, exploitatie-overzichten, balansprognoses en liquiditeitsbegrotingen.


Onze werkzaamheden op het gebied van accountancy zijn onder meer:

01 afgeven accountantsverklaring WKA, subsidie

02 afgeven van een samenstellingsverklaring of beoordelingsverklaring

03 uitvoeren van een accountantscontrole

04 opzetten administratieve organisatie en stelsel van interne beheersingsmaatregelen

05 opstellen ondernemingsplan voor starters

06 opstellen investeringsbegroting, financieringsbegroting, exploitatie-prognoses, balansprognoses, liquiditeitsbegroting

07 strategische bedrijfsadvisering


Indien u van plan bent om een eigen bedrijf te beginnen kunt u via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. contact met ons opnemen voor een gratis startgesprek waarbij alle relevante aspecten aan bod komen. Deze gesprekken kunnen ook 's avonds worden gepland.

Orgon

Welkom op de website van Orgon. Orgon B.V. uit Emmen is in 1995 opgericht door René Gerdes met het doel het zo persoonlijk mogelijk ondersteunen van MKB-bedrijven en non profit organisaties op het gebied van administratie, belastingen, verbetermanagement en bedrijfseconomische vraagstukken tegen een concurrerend tarief.

Inmiddels is Orgon uitgegroeid tot een professionele dienstverlenende organisatie die met vakkundige en betrouwbare medewerkers een groot aantal bedrijven dagelijks van deze diensten voorziet.